Suliblog és suliújság

Hírek, játékok, érdekességek, folyamatos frissülés. Ez itt az Illyés Gyula Gyakorlóiskola online iskolaújságja és blogja. Jó olvasgatást!

Január 13. sporthírei

2010.01.13. 18:10 :: kapus98

       Foci:     Január 19. és 30. Magyarország ad otthont a futsal-Európa-bajnokságnak. A játék ugyan kismértetű pályán zajlik, de a résztvevők koránsem kispályások.

A magyarok mérkőzései (A csoport): 
Magyarország-Azerbajdzsán, január 19., 17:30, Budapest
Csehország-Magyarország, január 23., 20:30, Budapest

Csoportbeosztások
B csoport:
Olaszország, Ukrajna, Belgium

C csoport:
Oroszország, Szerbia, Szlovénia

D csoport:
Spanyolország, Portugália, Fehéroroszország

Rudolf Gergely, Bodnár László vagy éppen Leandro már a januárban eligazolhat Debrecenből. A BL-re szerződtetett Feczesin Róbert viszont szívesen maradna a magyar bajnoki címvédőnél.

Autó, motor:  Túl az életveszélyen a sérült motoros

Jobban van a 2010-es Dakar-ralin súlyos motorbalesetet szenvedett Luca Manca. Az olasz motoros állapota folyamatosan javul.

Tenisz:
Szávay Ágnes bravúros győzelemmel kezdett a Sydneyben zajló tornán, a második fordulóban azonban a francia Aravane Rezai már megállította.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakorlosujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr351669978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása