Suliblog és suliújság

Hírek, játékok, érdekességek, folyamatos frissülés. Ez itt az Illyés Gyula Gyakorlóiskola online iskolaújságja és blogja. Jó olvasgatást!

December 2-i DÖK gyűlés

2010.12.03. 11:30 :: SuperGalaxys

Megültük December hónap első DÖK gyűlését. Úgy tűnik, ebben a  hónapban is érdemes iskolába járni, mivel rengeteg érdekes programon vehetünk részt :) Nézzük, mik is ezek!

December 6-án, azaz jövő hétfőn rögtön egy program következik, melynek keretében szaloncukrot küldözgethetsz ismerőseidnek az iskolán belül. Ha cukrot akarsz küldeni valakinek, akkor annyi a dolgod, hogy az első vagy második szünetben lejössz a könyvtárba. Itt egy halom fog fogadni téged az édességből. Annyi a dolgod, hogy egy papírcetli segítségével megcímezel egy szaloncukrot valaki számára, írd rá a nevét és az osztályát. A DÖK által felbérelt IGAZI krampuszok fogják kézbesíteni a küldeményt :)

Nyolcadikán, tehát jövő szerdán kosarazni tudtok a Főiskola tornatermében. Fontos, hogy hétfőig jelentkezzetek öt fős csapataitokkal a meccsre, vagy egyénileg a büntetődobásra! Ezután szerdán 2-3-ig (nem hajnalban!) próbálhatod ki magad a fentebb említett helyszínen. A meccseket Kovács Gyöngyi néni fogja levezetni. A nyertes csapat egy finom tortát kap.

Rögtön következő nap karácsonyi ajándékokat gyárthattok 15 órától 16 óráig az aulában, tizenötödikén pedig kiderül, hogy melyik osztály ajtaja a legszebben díszített. A nyertes osztály egy... tortát kap! Ez is finom.

Öt nappal ezután (tehát 20-án) pedig megrendezésre kerül a KARÁCSONYI SÜTIVÁSÁR! Verseny is lesz, a három legfinomabb sütemény készítője díjat kap, ami nem  egy torta! Ahhoz, hogy te nyerd meg a nyereményt-ami-nem-torta, csak annyi a dolgod, hogy három süteményt ajánlasz fel a zsűri számára.

Közel egy hónappal a vásár után, azaz Január 15-én lesz a beküldési határideje a Téli Hangulat című fényképpályázatnak. A képeket kérjük a dokgyakorlo@freemail.hu-ra, és mi kinyomtatjuk! A győztes egy fényképezéssel kapcsolatos díjat kap, valahonnan ;)

A cikk hossza már önmagában bizonyíték arra, hogy tartalmas hónapunk lesz, és a Karácsonyról még szó sem esett ebben a bejegyzésben....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakorlosujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr442490268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása