Suliblog és suliújság

Hírek, játékok, érdekességek, folyamatos frissülés. Ez itt az Illyés Gyula Gyakorlóiskola online iskolaújságja és blogja. Jó olvasgatást!

Első DÖK gyűlés

2010.09.16. 18:51 :: SuperGalaxys

Sor került az év első dök gyűlésére, így ez lesz a blog első idei híre :D 

Az első összejövetelen ellenőriztük, hogy mindenki megvan-e, majd át lettek beszélve a DÖK feladatai. A két fő feladata a Diákönkormányzatnak, a programszervezés, és a tanulók érdekeinek képviselete az iskola vezetősége előtt. A Diákönkormányzatnak minden diák "alapból" a tagja, és bárki vállalhat különböző feladatokat, melyek tetszenek neki. (Pl. segíthet az újság szerkesztésében :P) A különböző munkacsoportokba, (újság, ügyelet, dekoráció, sport, programszervezés) a DÖK képviselők által vitt papírokon lehet.

Az első Dök gyűlés egyik legfontosabb napirendi pontja, az elnök megválasztása. Három jelölt volt:

Szigeti Tamara (nyolcadikos) 11 szavazat

Dahut Emil (ötödikes) 4 szavazat

Rudolf Niki (szintén nyolcadikos) 7 szavazat

A képviselők titkosan szavaztak. Az eredmény oda van írva fehér betűkkel a jelentkezők neve mellé (jelöljétek ki). Tehát nagy fölénnyel az elnök: SZIGETI TAMARA!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakorlosujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr592301220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabinegyzet 2010.09.20. 17:12:48

Jó ötlet a fehér betű!
Gabi néni
süti beállítások módosítása