Suliblog és suliújság

Hírek, játékok, érdekességek, folyamatos frissülés. Ez itt az Illyés Gyula Gyakorlóiskola online iskolaújságja és blogja. Jó olvasgatást!

Elnézést a késésért, de...

2010.03.12. 06:58 :: SupAdmin

 Pistike elkésett. Tudom, nem elég olvasható amit mond: Tanárnő! Elnézést a késésért, de otthon hagytam a táskámat (lehetőleg a tíz kilométerre lévő házunkban =D) és hazaszaladtam érte!

Bocsi, hogy jóideje nem frissítettük a blogot, de bizonyos technikai hibák miatt (vagyis hogy egy gyönyörű fehér téglalapot láthatt unk/tam a szerkesztői felület helyén), nem tudtunk frisselni. Mindenesetre a verseny attól még lezárult, s a hétvégén felkerüla  várva-várt Laci bácsis interjú is! Szóval igen, késtünk, de nekünk jó okunk van rá, nem úgy mint Pistikének...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakorlosujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr271833220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása