Suliblog és suliújság

Hírek, játékok, érdekességek, folyamatos frissülés. Ez itt az Illyés Gyula Gyakorlóiskola online iskolaújságja és blogja. Jó olvasgatást!

Sport

2010.01.15. 19:42 :: kapus98

 foci:

Véget ért a Barca sorozata

A tavaly minden szinten hódító Barcelona menetelése véget ért, a 2009-ben hat titulussal gazdagodó katalán alakulat nem tudja megvédeni a spanyol kupát.

Elefántcsontpart a nyolc között

A tornát rosszul kezdő Elefántcsontpart 3-1-re legyőzte Ghánát az Angolában zajló Labdarúgó Afrika Kupán, ezzel elsőként jutott a legjobb nyolc közé.

 

autó-motor

Dakar: ütköztek az éllovasok!

Durvul a győzelemért folytatott házi Volkswagen-verseny a Dakaron. A pénteki, utolsó előtti szakaszon az abszolút második el-Attijah lökdösve előzte meg vezető csapattársát, Carlos Sainzot.

    

Schumacher közel a rekordhoz

Michael Schumacher tegnap Jerezben befejezte háromnapos GP2-es privát tesztjét. A német formában van, nem sokkal maradt el a körrekordtól.

 

kosárlabda:

Hatalmas soproni bravúr

Az MKB-Euroleasing Sopron csütörtökön óriási bravúrral nyert a C csoportban éllovas spanyol Rivas Ecopolis vendégeként a női kosárlabda Euroliga kilencedik, utolsó előtti fordulójában.

 

tenisz:

Czink svájci, Szávay kanadai ellenféllel kezd

Czink Melinda a svájci Stefanie Vögele, Szávay Ágnes pedig a kanadai Stephanie Dubois ellen lép pályára az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában - derült ki a pénteki sorsolás után.                                                                                              

forrás fn.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakorlosujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr601675331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása